Een aantal websites die ik gemaakt heb

Vector Galaxy

De oude website had een verouderd ontwerp, draaide op een verouderd CMS en ook de plugins werden niet up-to-date gehouden. Tina wilde iets fris dat een paar jaar kon meegaan. De website is nu veel sneller, makkelijker te updaten, geoptimaliseerd voor mobiele weergave en heeft een mooie nieuwe look en feel. We creëerden ook een one-page checkout om het proces zo snel en eenvoudig mogelijk te maken voor haar klanten.

Your Vibe

Het doel van deze website was om een frisse en moderne website te creëren waar haar yogis en anderen meer over haar en haar yogastijl te weten kunnen komen. Miep wilde ook haar Momoyoga boekingsysteem voor yogalessen in de website integreren, zodat mensen gemakkelijk online hun volgende yogales kunnen boeken. Bovendien creëerden we de mogelijkheid om eenvoudig een evenementenkalender met aankomende evenementen te tonen en inschrijvingen aan te nemen.

VinoDeluxe

Ik heb voor VinoDeluxe een online winkel gemaakt die er niet alleen goed uitziet, maar ook super gebruiksvriendelijk is. Het was belangrijk dat bezoekers snel hun favoriete wijnen kunnen vinden en de aankoop kunnen afronden, dus heb ik handige filters toegevoegd die het zoeken gemakkelijker maken.

Daarnaast hebben ik me gericht op het maken van een visueel aantrekkelijke website. Dit betekent dat het ontwerp er niet alleen mooi uitziet, maar ook de aandacht van bezoekers trekt en hen inspireert om verder te bladeren en wijnen te ontdekken die ze anders misschien niet zouden hebben gevonden.

Kortom, ik heb me gericht op zowel functionaliteit als esthetiek om een online wijnwinkel te maken die gemakkelijk te navigeren is en waar bezoekers snel hun boodschappen kunnen doen.

Steakhouse Martin

We wilden een website maken voor het restaurant dat gemakkelijk te gebruiken was voor iedereen – vooral voor de eigenaar en klanten. Dus hebben we ervoor gezorgd dat het ontwerp zeer eenvoudig was en dat alle belangrijke informatie over het restaurant op één pagina te vinden was. Hierdoor kunnen potentiële klanten gemakkelijk het menu bekijken en weten wat ze kunnen verwachten als ze het restaurant bezoeken.

We hebben er ook voor gezorgd dat de website snel laadt, zodat klanten niet hoeven te wachten voordat ze kunnen beginnen met het bekijken van het menu. En het belangrijkste is dat de website werkt zoals het hoort en de eigenaar voldoende klanten genereert.

All-Print

Het doel van de website was het aanbod van All-Print op een heldere manier in de kijker te zetten. Klanten moesten snel terugvinden wat All-Print precies doet, hoe ze dat doen en waar de klant hen kan vinden. Bovendien moest de website ook gebruiksvriendelijk zijn. De juiste template vinden en het overzicht bewaren bleek dus van vitaal belang.

Lichthoofd

Ik werkte samen met het team van Lichthoofd om hun blog opnieuw te ontwerpen en er een moderne, simpele en frisse look en feel aan te geven.

Ik bouwde een modern uitziende blog met add-on functies die gebruikers toelaten zich in te schrijven voor hun nieuwsbrief en die de beheerders toelaten zich te concentreren op SEO keywords bij het uploaden van nieuwe posts.

Het nieuwe blog design richtte zich op het leveren van de content in een duidelijk en makkelijk leesbaar design voor de eindgebruikers.