Website Overzetten Naar WordPress

Heb je ook genoeg van het content management systeem dat je momenteel gebruikt?

Het kost je te veel tijd en geld, en je hebt er simpelweg genoeg van? Dan is het tijd om te upgraden naar WordPress! Het conversieproces zal snel en makkelijk verlopen, en je zult versteld staan van de voordelen van dit gebruiksvriendelijke CMS. Geen kopzorgen meer over het beheer van je website en meer tijd om te genieten van een betere werk-privé balans. Dus zeg maar dag tegen slapeloze nachten omdat je je afvraagt of je website nog steeds werkt in de ochtend!

WIX NAAR WORDPRESS

Als je klein begonnen bent met een Wix website en nu vastzit met de beperkte mogelijkheden ervan, kan ik je helpen. Ik kopieer jouw content en design naar een gloednieuwe WordPress website waarmee je je bedrijf met gemak verder kunt laten groeien.

SQUARESPACE NAAR WORDPRESS

Op een bepaald moment zal je bedrijf de mogelijkheden van Squarespace ontgroeien. Moet je lidmaatschappen toevoegen of je e-commerce upgraden? Dan zal je moeten overstappen naar een robuuster platform. Ik kan je helpen met overstappen naar WordPress.

HEB JE MOMENTEEL GEEN WEBSITE? MAAK JE DAN GEEN ZORGEN!
IK BIED OOK DE VOLGENDE DIENSTEN AAN.

PSD NAAR WORDPRESS

Als je al een website ontwerp hebt, kan ik je helpen om deze tot leven te brengen. Of je nu een design online hebt gevonden of je eigen grafische team hebt, ik kan je helpen om je ontwerp om te zetten naar een functionerende website. Zelfs als je alleen een homepage ontwerp hebt, kan ik de rest van je website ontwikkelen zodat het past bij de branding van jouw bedrijf.

HTML NAAR WORDPRESS

Als je net begint met je website, kunnen templates een goede manier zijn om geld te besparen. Maar als je niet weet hoe je moet programmeren, kan het lastig zijn om deze templates te gebruiken. Als je een HTML-template hebt gekocht, kan ik je helpen om het op te bouwen binnen WordPress. Zo kan jehet gemakkelijk bewerken en hoef je geen programmeerkennis te hebben.

GOOGLE HOUDT VAN WORDPRESS. EN JIJ ZOU DAT BEST OOK DOEN.

Wanneer je je website laat omzetten naar WordPress door mij, zal je zoekmachine optimalisatie (SEO) er met sprongen op vooruitgaan. Dit betekent betere rankings in Google, verbeterde mobiele gebruiksvriendelijkheid en een zoekmachine die dolgelukkig is. En als Google tevreden is, zijn jouw klanten dat ook!

Stop Met Energie Te Verspillen Aan Ondermaatse Oplossingen

Ik help mensen die helemaal klaar zijn met hun huidige websitebeheersysteem en op zoek zijn naar een CMS-platform dat niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook goed werkt met zoekmachines. Dit geeft ze weer de controle over hun kostbare tijd en zorgt ervoor dat ze zich niet meer hoeven te ergeren aan slechte oplossingen. Ik gebruik hiervoor WordPress, het platform waarop maar liefst 43% van het internet draait!

Met mijn service om je website over te zetten naar WordPress, kun je afscheid nemen van online stress en je richten op andere belangrijke zaken in je bedrijf. Als je momenteel gefrustreerd bent door je dagelijkse interacties met je website en denkt dat er een betere manier moet zijn, laat me je dan helpen. Plan een gratis en vrijblijvend gesprek in en laten we samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Waarom WordPress?

Wist je dat één op de drie websites tegenwoordig op WordPress draait? Dat betekent dat het een populair platform is dat door veel mensen wordt vertrouwd. Als je een kans van 1 op 3 had om een miljoen te winnen, zou je die kans grijpen?

Oorspronkelijk begonnen als een blogplatform, is WordPress nu veel meer dan dat. Hier zijn een paar redenen waarom ik WordPress aanraad als platform voor het bouwen van websites:

 • Het is gratis en open source
 • Je kunt het gemakkelijk aanpassen met thema’s en plugins
 • Zoekmachinevriendelijk voor zoekmachines zoals Google
 • Het is eenvoudig te gebruiken voor ondernemers zoals jij
 • Het is zeer flexibel en past zich aan naarmate jouw bedrijf groeit
 • De WordPress community is groot en altijd bereid om te helpen

Wat gebeurt er met mijn oude website?

We laten je oude website zoals hij is totdat de nieuwe WordPress website klaar is. “Omzetten” is misschien niet het beste woord, want we bewerken niet echt je huidige websitebestanden. We kopiëren simpelweg de code en bouwen deze uit in WordPress.

Meestal bouwen we de nieuwe WordPress website in een submap, zoals bijvoorbeeld www.example.com/wordpress/. Op deze manier kun je beide websites tegelijkertijd bekijken. Wanneer de site klaar is om live te gaan, voegen we 301-redirects toe om ervoor te zorgen dat alle URL-wijzigingen van de oude site naar je nieuwe site leiden, zonder dat Google of je gebruikers hiervan hinder ondervinden.

Je originele websitebestanden worden vervolgens verplaatst naar een submap, terwijl we de WordPress-bestanden uit de “wordpress” map halen en deze voor iedereen zichtbaar maken.

Om veiligheids- en opruimredenen maak ik graag een back-up van de oude bestanden, stuur deze naar mijn klanten en verwijder deze vervolgens van de server, zodat alleen de WordPress-bestanden overblijven. Dat is in een notendop wat er gebeurt wanneer we jouw website omzetten naar WordPress.

Wat is er inbegrepen bij een website overzetten naar WordPress?

Het overzetten van een reeds bestaande website van iets als WIX, Square Space of zelfs een op maat gemaakte PHP site naar WordPress, omvat dingen als:

 • Installatie en configuratie van WordPress op uw hosting account
 • Behoud van het ontwerp en de functionaliteit van de huidige website
 • Verplaatsen van pagina’s / berichten / formulieren / databases etc.
 • Behoud van SEO & het gebruik van 301 Redirects
 • Sitemaps testen / lanceren / indienen
 • Bovenstaande punten zijn een algemeen overzicht van wat er gebeurt tijdens een conversie. Een volledig projectvoorstel met een omvang van het werk zal eerst voorgelegd worden voordat er contracten getekend worden of facturen verstuurd worden.

Is dit niet hetzelfde als het bouwen van een nieuwe website?

In het kort, ja.

Website conversies zijn vaak goedkoper dan maatwerk, maar dat betekent niet dat je inlevert op kwaliteit. We kunnen namelijk veel aspecten van je oude website, zoals HTML, afbeeldingen en andere code, kopiëren. Hierdoor gaat het proces sneller en is er minder overleg nodig dan bij het bouwen van een nieuwe website vanaf het begin.

Het resultaat is nog steeds een hoogwaardig afgewerkt project op een gemakkelijker te gebruiken CMS-platform. Een win-winsituatie!

WEBSITE OVERZETTEN NAAR WORDPRESS

Vul het contactformulier in voor meer informatie, of