Website Overzetten Naar WordPress

Je huidige content management systeem kost je tijd en geld die je niet kunt missen.

Mijn website conversie naar WordPress proces resulteert in een sneller, gemakkelijker te gebruiken CMS dat de kopzorgen zal verminderen die gepaard gaan met het omgaan met uw website, zodat je de nieuw bespaarde tijd kunt omzetten in een betere work-life balans. Dit betekent dat je niet langer wakker hoeft te liggen door je af te vragen of je website ‘s ochtends nog wel draait.

WIX NAAR WORDPRESS

Als je klein begonnen bent met een Wix website en nu vastzit met de beperkte mogelijkheden ervan, kan ik je helpen. Ik kopieer jouw content en design naar een gloednieuwe WordPress website waarmee je je bedrijf met gemak verder kunt laten groeien.

SQUARESPACE NAAR WORDPRESS

Op een bepaald moment zal je bedrijf de mogelijkheden van Squarespace ontgroeien. Moet je lidmaatschappen toevoegen of je e-commerce upgraden? Dan zal je moeten overstappen naar een robuuster platform. Ik kan je helpen met overstappen naar WordPress.

HEB JE MOMENTEEL GEEN WEBSITE? MAAK JE DAN GEEN ZORGEN!
IK BIED OOK DE VOLGENDE DIENSTEN AAN.

PSD NAAR WORDPRESS

Of je nu online een ontwerp hebt gevonden of een eigen grafisch team hebt, ik kan je helpen met het omzetten van je ontwerp naar de realiteit. Zelfs als je alleen een homepage ontwerp hebt gekregen kan ik de rest van je site uitbouwen om bij de branding van je bedrijf te passen.

HTML NAAR WORDPRESS

Templates zijn een geweldige manier om geld te besparen als je net begint, maar zijn niet erg gebruiksvriendelijk als je niet weet hoe je moet programmeren. Als je online een HTML-template hebt gekocht kan ik je helpen dit binnen WordPress op te bouwen, zodat jij en je team het gemakkelijk kunnen bewerken.

GOOGLE HOUDT VAN WORDPRESS. EN JIJ ZOU DAT BEST OOK DOEN.

De website conversie naar WordPress die ik aanbied resulteert in verbeterde zoekmachine optimalisatie (SEO). Dit opent de deuren voor betere rankings, verbeterde mobiele gebruiksvriendelijkheid en een gelukkigere zoekmachine. En als Google blij is, zijn de klanten blij.

Stop Met Energie Te Verspillen Aan Ondermaatse Oplossingen

Ik help website-eigenaars die gefrustreerd zijn over hun huidige websitebeheersysteem over te stappen op een gebruiksvriendelijk CMS-platform waar zoekmachines dol op zijn, zodat ze de controle over hun persoonlijke tijd terug kunnen nemen en geen energie meer hoeven te verspillen aan ondermaatse oplossingen. Ik doe dit door de website te herbouwen met hetzelfde platform waarop tegenwoordig 43% van het web draait: WordPress.

De website overzetten naar WordPress service die ik lever zal online gerelateerde stress verminderen. Hierdoor kunnen mijn klanten hun energie besteden aan andere aspecten van hun bedrijf. Als je momenteel ontmoedigd bent door je dagelijkse interacties op je website en je denkt “er moet een betere manier zijn”, dan nodig ik je uit om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

Waarom WordPress?

Laten we beginnen met het feit dat 33% van alle websites op het internet tegenwoordig op WordPress draait. Als je een kans van 1 op 3 had om een miljoen dollar te winnen, zou je die kans grijpen?

WordPress is misschien begonnen als een blogplatform, maar het is uitgegroeid tot zoveel meer. Hier zijn enkele redenen waarom WordPress mijn aanbevolen platform is om websites te bouwen:

 • Het is gratis te gebruiken en open source
 • Gemakkelijk aan te passen met thema’s en plugins
 • Zoekmachinevriendelijk voor zoekmachines zoals Google
 • Gebruiksvriendelijk voor ondernemers zoals uzelf
 • Uiterst flexibel voor wanneer uw bedrijf groeit
 • De WordPress community is groot en behulpzaam

Wat gebeurt er met mijn oude website?

Uw oude website blijft zoals hij is totdat de nieuwe WordPress website gebouwd is. Het woord “omzetten ” is enigszins misleidend omdat we niet echt uw huidige website bestanden veranderen of bewerken, maar eerder de code ervan kopiëren om WordPress uit te bouwen.

Over het algemeen wordt de nieuwe WordPress website gebouwd in een submap zoals: www.example.com/wordpress/ zodat je beide websites tegelijkertijd kunt zien. Wanneer de site klaar is om live te gaan, worden 301 redirects toegevoegd, zodat alle URL wijzigingen van de oude site naar uw nieuwe site leiden en u Google of uw gebruikers niet ongelukkig maakt. Uw originele website bestanden zullen dan verplaatst worden naar een submap, terwijl we de WordPress bestanden uit de “wordpress” map halen en ze voor iedereen zichtbaar maken.

Om veiligheids- en opruimredenen maak ik graag een back-up van de oude bestanden, stuur mijn klanten een kopie en verwijder deze vervolgens van de server, zodat alleen de WordPress-bestanden overblijven. Dat is in een notendop wat er gebeurt bij het omzetten van een website naar WordPress.

Wat is er inbegrepen bij een website overzetten naar WordPress?

Het overzetten van een reeds bestaande website van iets als WIX, Square Space of zelfs een op maat gemaakte PHP site naar WordPress, omvat dingen als:

 • Installatie en configuratie van WordPress op uw hosting account
 • Behoud van het ontwerp en de functionaliteit van de huidige website
 • Verplaatsen van pagina’s / berichten / formulieren / databases etc.
 • Behoud van SEO & het gebruik van 301 Redirects
 • Sitemaps testen / lanceren / indienen
 • Bovenstaande punten zijn een algemeen overzicht van wat er gebeurt tijdens een conversie. Een volledig projectvoorstel met een omvang van het werk zal eerst voorgelegd worden voordat er contracten getekend worden of facturen verstuurd worden.

Is dit niet hetzelfde als het bouwen van een nieuwe website?

In het kort, ja.

Maar omdat we aspecten zoals HTML, afbeeldingen en andere code van uw vorige website kunnen kopiëren, kan het proces sneller verlopen en is er niet zoveel heen en weer gepraat of brainstormsessies nodig als bij het bouwen van een nieuwe website vanaf nul.

AKA – website conversies zijn vaak goedkoper dan maatwerk, maar je krijgt nog steeds dezelfde kwaliteit afgewerkt project op een makkelijker te gebruiken CMS platform, Win-Win!

WEBSITE OVERZETTEN NAAR WORDPRESS

Vul het contactformulier in voor meer informatie, of