WORDPRESS EXPERT

Klein bedrijf, groot bedrijf, grote website of een eenvoudige taak, als het met WordPress te maken heeft ben je bij mij aan het juiste adres. Laat deze WordPress Freelancer aan de slag gaan voor uw bedrijf.

Design & Development

Hebt je online een theme gevonden, maar weet je niet hoe je het moet instellen? Will je iets op maat laten maken voor je merk? Wat je huidige situatie ook is, ik kan je helpen.

VERTEL ME HOE IK JOU KAN HELPEN

Website Overzetten Naar WordPress

Heb je een website, maar is het beheer een nachtmerrie? Ik kan je site omzetten naar het WordPress platform zodat je in een mum van tijd je bedrijf kan beheren als een baas.

ONTDEK MEER

WordPress Support

In combinatie met premium hosting is een support plan wat je nodig hebt om je website snel en veilig te houden met regelmatige updates. Ik zal je ondersteunen terwijl jij je bedrijf laat groeien.

ONTDEK MEER

Mij inschakelen voor je WordPress project is simpel

Stap 1: Contacteer Mij

Stuur me een email >Klik Hier

Plan een gesprek met mij > Klik Hier

Deel je project met mij > Klik Hier

Stap 2: Ontvang Een Offerte

Samen bepalen we de omvang van het werk voor uw project, daarna geef ik mijn geschatte kosten en tijdlijn om uw taak te voltooien.

Stap 3: Huur Peter In

Ja, het is echt zo simpel! Dit hele proces voor ons beiden zo pijnloos mogelijk maken is één van de voordelen die je krijgt door mij in te huren.

Ik werk met WordPress sinds 2011

WOU JE DAT JE EEN PERSOONLIJKE WORDPRESS CONCIERGE HAD?

CONTACTEER ME